Creatables, Content Marketing Heroes

OUR STRENGTHS

WITH OUR POWERS COMBINED

VIDEO’S, SOCIAL MARKETING, ONLINE ADVERTISING, FILMS, WHITEPAPERS, BLOG-POSTS, CONTENTKALENDERS, INFOGRAPHICS, ANIMATIES, DIGITALE PLATFORMS, LANDINGPAGINA’S, CAMPAGNES, EARTH, FIRE, WIND, WATER & HEART

Social marketing

In het land van sociale media is Creatables koning. Wij creëren de juiste boodschap, voor elk platform. Breng jouw doelgroep in beweging, laat jouw dienst of product opvallen in het social-landschap en verover de online wereld met een gerichte campagne. De online revolutie begint met het tot leven wekken van jouw succesverhaal.

Film & video

Als content king is, is video de queen. Zien is geloven. En uitleggen. En vertellen. En inspireren. Van successeries op YouTube en social-snacks als smakelijke tussendoortjes tot blockbuster-bedrijfsvideo’s. De cameraden van Creatables werken zich lens, voor en achter de schermen. Like, share en show!

Blog posts

Wie schrijft, die blijft! Het bieden van een oplossing is één, maar om de markt voor je te winnen moet je een autoriteit binnen jouw vakgebied zijn. Hoe kun je laten zien dat jij alle wijsheid bezit? Door antwoord te geven op specifieke vragen uit jouw doelgroep. Onze copykings doen graag een boekje open over jouw bedrijf. Sharing is caring.

InfoGraphics

Vergeet stapels documenten en overvolle spreadsheets. Informeren is entertainen. Creatables maakt complexe informatie begrijpelijk, geeft cijfers een gezicht en laat resultaten voor zichzelf spreken. Trek de aandacht van jouw doelgroep met infographics. Visueel verleidelijk, uitnodigend om te lezen én delen. Is het geen plaatje?!

Animaties

We hebben allemaal teveel te vertellen en te weinig tijd. Wil je met jouw boodschap een blijvende indruk achterlaten, jouw doelgroep prikkelen én overtuigen? De like-lokkende animaties van Creatables maken jouw verhaal begrijpelijk, vermakelijk en levendig. Van eerste schets tot trending topic, daar tekent iedereen voor!

Online advertising

Adverteren is investeren. Maar dit werkt alleen als je de mensen bereikt, die je wilt bereiken. Creatables rolt online activatie- en advertisingcampagnes uit die recht op het doel afgaan. We vergroten zichtbaarheid op de plekken waar kansen liggen, in elke online-omgeving. Bereid je voor op stomende servers, van take-off tot landingspagina.

INFLUENCER MARKETING

Een boodschap is vaak net zo goed als degene die ‘m overbrengt. Maar ook hóe en wáár je een boodschap laat horen draagt bij aan zakelijk succes. Bloggers, vloggers, YouTubers en andere social-sterren die in contact staan met jouw doelgroep helpen je bij het communiceren, overtuigen en inspireren van een gericht publiek. Jij trekt dus wél volle zalen.

Sterker dan je denkt
Worden wij jouw superhelden? 
Up, Up and Away ›
creatables
Secret location:
‌Willemsoord 62 - 1781 AS - Den Helder (MAAR NIET VERDER VERTELLEN)
0223 - 72 65 73
‌mail@creatables.nl